Aloe Vera Gel - Pogled iz mog ugla

Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel - Moje lično iskustvo!

Aloe Vera Gel, jedna od najlekovitijih biljaka, vodi poreklo iz porodice ljiljana,   najdelotvornije je pomoćno lekovito sredstvo u lečenju brojnih bolesti savremenog čoveka 21. veka.
 Za njena lekovita svojstva zna se još iz vremena najstarijih egipatskih papirusa, Aleksandra Velikog a pominju se i u Bibliji.

Sadrži više od 250 bioaktivnih sastojaka - sadrži vitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, folnu kiselinu), minerale (Ca, K, Fe, Mg, Na, Cu, Cr, Zn), mukopolisaharide (poznate kao imunomodulatore) i oko 20 aminokiselina (asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, leucin, izoleucin, lizin, metionin, fenil-alalnin, treonin, triptofan, valin, histidin, alanin, arginin, prolin, serin, glicin),  te enzime značajne u procesu varenja (proteaze, amilaze, lipaze), antrahinine, lignine, saponine.

Zašto sam izabrala  Aloe Vera Gel Forever Living?
Aloe Vera Gel Forever Living napravljen je od 98,77 % čiste aloe poreklom od unutrašnjeg biljnog mesa iz lišća, i po tome je jedinstven. Unutrašnje biljno meso je najvredniji deo biljke  i može vrlo brzo da  oksidiše i gubi lekovita svojstava u velikoj meri. Samo FLP ima tehnologiju koja stabiliziira gel Aloe Vera te njegova lekovita svojstva ostaju sačuvana.
.
Zašto sam se ja odlučila za Aloe Vera Gel ? Imala sam konstantne probleme sa zdravljem zbog lošeg imuniteta koji su se ispoljavali čestim herpesima. Aloe Vera Gel čisti organizam i iznutra (detoksikacijom sistema za varenje i krvi)  i spolja (lokalnom primenom za negu kože i kose). Počela sam da pijem preporučenu dnevnu dozu Aloe Vera Gela 2x50 mL a isti gel stavila sam i spolja na kožu da se osuši. Moj problem sa herpesom brzo je bio rešen. Aloe Vera Gel ima fantastična lekovita svojstva na ceo organizam !!!
Meni je efekat na imunološki sistem, kao doktoru medicine, bio presudan da se odlučim za Aloe Vera Gel. Sem što jača imunitet, Aloe Vera Gel oslobađa telo od toksina, alkohola, narkotika i otrova drugog porekla i slobodnih radikala, te ima detoksikaciono i anti-oksidativno dejstvo.

Aloe Vera Gel pospešuje povlačenje zapaljenja (bronhitis, zapaljenje pluća, astma, zapaljenje plućne maramice, kašalj), deluje protiv virusa, bakterija i gljivica (pogotovu na često prisutnu i teško izlečivu Candidu albicans), parazita, larvi i spora. Podstiče metabolizam i rad svih organa -jetre, žuči, bubrega (čime utiče na detoksikaciju celog organizma), rad srca , digestivnog i nervnog sistema, kože i očiju.

Pomaže kod digestivnih tegoba tipa gorušice, čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, hemoroida, kolitisa a pospešuje i varenje i pražnjenje creva što je jako važno za detoksikaciju celokupnog organizma.

Pomaže kod upala urinarnog trakta (kamen u bubregu, upala mokraćne bešike i mokraćnih puteva), problema sa prostatom, hormonskih problema, problema sa matericom i kostima, reume i artritisa.

Brzo i efikasno deluje kod kožnih osipa i alergijskih reakcija, ubrzava zarastanje rana i opekotina, smanjuje bol i svrab izazvan ubodom insekata.

Aloe Vera gel obezbedjuje i vrhunsku negu kože, primenjen kako spolja tako i iznutra jer obezbedjuje hidrataciju celog organizma primenom iznutra a hidrataciju i omekšavanje kože primenjen spolja, podmlađuje kožu, obezbeđuje zaštitu kože od ožiljaka i strija. Smanjuje probleme sa aknama, olakšava simptome mnogih kožnih oboljenja (psorijaze, dermatitisa i ekcema), smanjuje pigmentaciju i tamne fleke na koži.

Olakšava zarastanje lože kod opekotina i opekotina izazvanih suncem kao i oštećenja kože nastala dejstvom niskih temperatura i promrzlina.
Popravlja stanje psihe, usporava starenje,  reguliše nivo šećera u krvi, omogućava  prirodnu negu zuba i brži rast i bolji izgled kose.

Što više koristim Aloe Vera Gel, to više uživam u blagodetima koje on ima na ceo organizam !!!

Za više informacija možete me kontaktirati putem mog Facebook profila, klikom ovdje....




Коментари

Популарни постови са овог блога

Zašto sam odlučila raditi on line - moje iskustvo sa Forever Living-om